Nieuws
Wonen bij Markenheem

Nieuwe zorgdomotica voor verpleeghuis Croonemate

Bij Markenheem blijven we innoveren voor de beste zorg aan onze bewoners. Deze week introduceert verpleeghuis Croonemate de nieuwste toezichthoudende domotica van BproCare! Samen met zorgconsultants van BproCare vervangen onze medewerkers kamer voor kamer het oude zorgoproepsysteem. Onze verpleeghuizen Hyndendael en Schavenweide werken al volop met dit nieuwe systeem.

Met moderne zorgtechnologie streven we naar maximale leefbaarheid en eigen regie voor onze bewoners, helemaal volgens het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Denk aan verbeterd toezicht, alarmeringen en leefcirkels die bijdragen aan een veilige en comfortabele leefomgeving.

Deze ontwikkeling biedt meer autonomie voor onze zorgvragers en sluit perfect aan bij de behoeften van zowel bewoners als medewerkers. Een stap vooruit voor iedereen!

Benieuwd hoe de nieuwe zorgdomotica eruitziet? Neem dan een kijkje op de website van BproCare.

Deel dit artikel:

Meer nieuws lezen:

Meer woningen voor ouderen in Zelhem

B en w van Bronckhorst starten de bestemmingsplanprocedure die nodig is voor de ca. 130 woningen in het...

Jaarverslag 2023, kwalitatieve zorg voor de ouderen van nu

In 2023 hebben we bij Markenheem op alle niveaus van de organisatie verder gewerkt aan toekomstbestendige ouderenzorg. In...

Kleurrijke zorgverleners gestart

Markenheem, Azora en het Graafschap College leiden nieuwe zorgmedewerkers met migratieachtergrond op Tenminste tien Achterhoekers met een migratieachtergrond...

Jaarverslag 2023

Kwalitatieve zorg voor de ouderen van nu

Bij Markenheem hebben we in 2023 in alle geledingen van de organisatie gewerkt aan toekomstbestendige ouderenzorg.